Salgstjenester

Nettside & Nettbutikk

Ønsker du å få et skreddersydd pristilbud? Prøv priskalkulatoren vår og få et prisestimat på under 60 sekunder. Bla nederst på siden for å komme i gang.

wordpress logo

Nettside i WordPress

Vårt erfarne designteam fokuserer på å skape estetisk tiltalende nettsider som ikke bare tiltrekker besøkende, men også konverterer de til aktive kunder. Med nøye utformet Call-to-Action, intuitiv navigasjon og relevant innhold sikrer vi en engasjerende brukeropplevelse som øker konverteringsraten og genererer salg. Vi tilbyr også kontinuerlig vedlikehold og drift for å sikre at din nettside alltid er oppdatert, trygg og optimalisert for beste ytelse.

Vi har valgt å bruke WordPress, som står for over 43% av alle nettsiden på nett (cirka 810 millioner nettsider). Det er stabilt, enkelt og trygt.

woocommerce logo

Nettbutikk i WooCommerce

Våre nettbutikkløsninger er skreddersydde for å møte dine spesifikke behov og mål. Vi designer og utvikler brukervennlige og attraktive nettbutikker som optimaliseres for å konvertere besøkende til kunder. 

Med fokus på god brukeropplevelse og sikkerhet, gir vi deg verktøyene du trenger for å lykkes med din digitale handel. 

Vi tilbyr også kontinuerlig vedlikehold og drift for å sikre at din nettbutikk alltid er oppdatert, trygg og optimalisert for beste ytelse.

Design

Vårt erfarne designteam skaper unike og brukervennlige nettsider som skiller seg ut blant konkurrentene. Vi legger vekt på et estetisk tiltalende design som også er optimalisert for konverteringer og søkeresultater.

Kjernen

Nettsiden er kjernen i din digitale tilstedeværelse og et viktig verktøy for å tiltrekke og engasjere kunder. Vi utvikler skreddersydde nettsider som reflekterer din bedrifts identitet og formål, samtidig som de er optimalisert for å oppnå dine forretningsmål.

Konverterende

Våre nettsideløsninger er designet med fokus på å konvertere besøkende til kunder. Vi implementerer nøye utformede Call-to-Action, intuitiv navigasjon og relevant innhold for å øke konverteringsfrekvensen og generere salg.

Vedlikehold & Drift

Vi tilbyr kontinuerlig vedlikehold og driftstjenester for å sikre at din nettside alltid er oppdatert, trygg og optimalisert for beste ytelse. Dette inkluderer regelmessig sikkerhetsoppdateringer, innholdsendringer og teknisk støtte.

Søkemotoroptimalisering

Våre SEO-tjenester hjelper din bedrift med å rangere høyt i søkemotorresultatene og øke organisk trafikk til din nettside. Vi tilbyr grundig søkeordsanalyse, teknisk optimalisering og kvalitetsinnhold for å forbedre synligheten din på nett og tiltrekke relevante besøkende.

Noen Utvalgte

Samarbeidspartnere

Vi jobber med bedrifter – på tvers av en rekke forskjellige bransjer. Våre løsninger legger til rette for deg og din bedrift.

Priskalkulator

Prøv priskalkulatoren og få svar et skredersydd tilbud på kun 2 minutter.

Kontakt Oss

Send oss en henvendelse ved bruk av knappen under. Vi svarer på under 24 timer.